Audienţe acordate de prefectul judeţului în municipiul Caransebeş

Audienţele acordate în teritoriu de către prefectul judeţului Caraş-Severin, Matei Lupu, vor continua miercuri, 14 noiembrie 2018, în municipiul Caransebeș.

Întâlnirea reprezentantului Guvernului în teritoriu cu cetățenii interesați – aşteptați și din zona limitrofă municipiului, spre a-şi expune problemele stringente, ce vizează atribuțiile și competenţele legale ale instituţiei prefectului – va avea loc în sala de ședințe a Primăriei Municipiului Caransebeș, cu începere de la ora 11,00.

Înscrierea solicitanţilor se va face personal de doritori, în zilele până la data audienţei, între orele 8,30 şi 15,30, la registratura Primăriei Municipiului Caransebeș.

De asemenea, la numărul de telefon 0255-210459, personalul specializat din cadrul la Compartimentului Comunicare, Informare şi Relaţii Publice al Instituţiei Prefectului va prelua datele de contact ale petenților, dar şi problematica pe care aceștia doresc să o abordeze  în întâlnirea cu prefectul județului, după următorul program: luni, marţi și joi, între orele 8,30 – 16, miercuri, între 8,30 – 18,00, și vineri, între 8,30 – 13,30.