Comisia de dialog social

Instituția Prefectului-Județul Caraș-Severin a organizat astăzi, 15 decembrie 2021, în sistem online, ședința Comisiei de dialog social, având următoarea tematică:

  1. Informare privind acordarea drepturilor persoanelor persecutate politic de dictatura instaurată în perioada 6 martie 1945 precum și drepturile persoanelor deportate în străinătate ori constituite în prizonieri, prezentată de Ramona Albai, consilier juridic în cadrul Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Caraş-Severin.
  1. Prezentarea şi aprobarea proiectului „Programului şi tematicii şedinţelor Comisiei de Dialog Social a Judeţului Caraş-Severin, în anul 2022”, material realizat de Instituţia Prefectului Judeţul Caraş-Severin, Serviciul Afaceri Europene, Coordonare Instituțională și Situații de Urgență.

În deschiderea ședinței, prefectul județului Caraș-Severin, Cristian Gâfu, a propus un moment de reculegere în memoria domnului Jivomir Tovladiaț, fost reprezentant al Uniunii Judeţene CNSLR–FRĂŢIA, Filiala Caraş-Severin, în calitate de președinte, în cadrul Comisiei de dialog social, cel care a trecut în neființă.

La finalul ședinței, prefectul a adresat mulțumiri tuturor celor care fac parte din Comisia de dialog social pentru întreaga activitate și pentru buna colaborare avută cu Instituția Prefectului- Județul Caraș-Severin pe parcursul anului 2021.