Comitetul Consultativ de Dialog civic pentru problemele persoanelor vârstnice

Instituția Prefectului-Județul Caraș-Severin a organizat astăzi, 15 decembrie 2021, în sistem online, ședința Comitetului Consultativ de Dialog civic pentru problemele persoanelor vârstnice din judeţul Caraş-Severin, în cadrul căreia au fost abordate următoarele puncte aflate pe ordinea de zi:

  1. Informare asupra activității de vaccinare în principalele boli infecto-contagioase, prezentată de Dănilă Miloș, director executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Caraş-Severin.
  2. Raport privind activitatea desfăşurată de Comitetul Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice în primele 11 luni ale anului 2021, prezentat de Instituţia Prefectului – Comitetul Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice.
  3. Prezentarea şi adoptarea Programului şedinţelor Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice din Judeţul Caraş-Severin, în anul 2022.

În cadrul ședinței, Dănilă Miloș, directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Caraş-Severin a făcut din nou apel către populație să se vaccineze împotriva Covid-19.

La finalul ședinței, prefectul județului Caraș-Severin, Cristian Gâfu, a adresat mulțumiri tuturor instituțiilor publice, asociațiilor și federațiilor, care fac parte din Comitetul Consultativ de Dialog civic pentru problemele persoanelor vârstnice din judeţul Caraş-Severin, pentru activitatea depusă și pentru buna colaborare pe parcursul anului 2021.