Organizare

Regulamentul de organizare și funcționare al Instituției Prefectului – Județul Caraș-Severin este disponibil aici
Organigrama instituției poate fi vizualizată aici

 

Carieră

Anunţ privind organizarea concursului de promovare în grad profesional pentru semestrul II 2018 a funcţionarilor publici din cadrul Instituţiei Prefectului – Judeţul Caraş-Severin – este disponibil aici.

Rezultatul selecţiei dosarelor de înscriere la concursul de promovare în grad profesional pentru semestrul II 2018 a funcţionarilor publici din cadrul Instituţiei Prefectului – Judeţul Caraş-Severin este disponibil aici.

Rezultatul probei scrise a concursului de promovare în grad profesional pentru semestrul II 2018 a funcţionarilor publici din cadrul Instituţiei Prefectului – Judeţul Caraş-Severin este disponibil aici.

Rezultatul probei interviu a concursului de promovare în grad profesional pentru semestrul II 2018 a funcţionarilor publici din cadrul Instituţiei Prefectului – Judeţul Caraş-Severin este disponibil aici.

Rezultatul final al concursului de promovare în grad profesional pentru semestrul II 2018 a funcţionarilor publici din cadrul Instituţiei Prefectului – Judeţul Caraş-Severin este disponibil aici.