O viaţă cât un centenar – o campanie a Ministerului Afacerilor Interne

Domnul Iosif Vidu din comuna Lăpuşnicu Mare, judeţul Caraş-Severin, este de aceeaşi vârstă cu România. Născut în 1918, anul Marii Uniri, a luptat în cel de-al Doilea Război Mondial, a crescut patru copii, iar acum se bucură de o bătrâneţe liniştită şi de cei opt nepoţi şi trei strănepoţi, alături de soţia sa, în vârstă de 92 de ani.

Emoţionat, acesta a primit astăzi vizita prefectului judeţului Caraş-Severin, Matei Lupu, însoţit de șefii şi reprezentanţii structurilor teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne (Inspectoratul de Poliție al Județului Caraş-Severin, Inspectoratul Județean de Jandarmi ”Gl.Bg. Vasile Zorzor” Caraş-Severin, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Semenic” al județului Caraş-Severin și Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin), care i-au înmânat un steag tricolor, o insignă omagială cu inscripția ”România 100” și o scrisoare de felicitare din partea Ministrului Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan.

Evenimentul s-a desfășurat în cadrul campaniei ”O viață cât un Centenar” derulată de Ministerul Afacerilor Interne, care aduce în atenție românii care împlinesc în anul 2018 un secol de viață.