Şedinţa Colegiului Prefectural Caraş-Severin din 12.11.2020

Astăzi, 12 noiembrie 2020, ora 11,00, la sediul Palatului Administrativ, a avut  loc şedinţa Colegiului Prefectural Caraş-Severin, cu următoarea tematică:

 

  1. Informare privind activitatea desfăşurată de către CN CF „CFR” SA, Sucursala Regională de Căi Ferate Timişoara, Secţia L1 Caransebeş pentru îmbunătăţirea calităţii infrastructurii prin lucrări de întreţinere curentă şi reparaţii periodice, în perioada 01.01- 31.10.2020.
  2. Informare privind Programul PNDR 2014-2020 indicatori de implementare la nivelul județului Caraș-Severin.
  3. Informare referitoare la activitatea desfăşurată de către ANIF, Filiala Teritorială de Îmbunătățiri Funciare Caraş-Severin, în perioada 01.01.-31.10.2020.
  4. Diverse.

 

La punctul 1, prefectul Cristian  Gâfu a  apreciat că lucrările  de întreţinere periodică efectuate în acest an  nu au  fost efectuate corespunzător  dar speră  că  lucrurile vor intra pe  făgaşul normal în  2021. De asemenea, prefectul a evidenţiat promptitudinea cu care s-a intervenit în  cazul accidentului feroviar de la Cornuţel.

La punctul 2, Cristian Gâfu a solicitat de la AFIR o situaţia la zi a plăţilor efectuate în judeţul nostru, pentru a vedea unde se situează judeţul nostru comparativ cu alte judeţe şi pentru a  se găsi  soluţii de eficientizare pe viitor.

La punctul 3, prefectul a  sugerat ca, din  cauza numărului mic de angajaţi, munca să fie concentrată pe activităţile cele mai importante ale acestei  instituţii.

Totodată, Cristian  Gâfu a anunţat că în acest an, din cauza  pandemiei, nu a reuşit să se deplaseze în teren pentru  verificări amănunţite, dar speră că în  2021 situaţia epidemiologică să  se îmbunătăţească, astfel ca în  anul ce  vine să  poată  verifica la faţa locului toate aspectele problematice din Caraş-Severin.