Ședința Comisiei de dialog social-25.11.2021

Instituția Prefectului-Județul Caraș-Severin a organizat astăzi, 25 noiembrie 2021, în sistem online, ședința Comisiei de dialog social, având următoarea tematică:

  1. Informare asupra activității de formare profesională derulată în cadrul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraş-Severin, prezentată de Mihaela Iovanovici, director executiv al Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraş-Severin.
  1. Informare privind activitatea de vaccinare pentru principalele boli infecto-contagioase, prezentată de Dănilă Miloș, director executiv al Direcției de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin, care a precizat că, până în prezent, la nivelul județului nu sunt înregistrate cazuri de gripă și a subliniat necesitatea implicării sporite a primarilor în procesul de vaccinare împotriva Covid-19, aceasta fiind singura modalitate de eradicare a pandemiei. La rândul său, prefectul județului Cristian Gâfu a amintit de mesajul Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, postat pe rețeaua de socializare – facebook- în care precizează că s-a vaccinat, un exemplu demn de urmat de toți cei care nu s-au imunizat încă.