Şedinţa Comisiei de Dialog Social a Judeţului Caraş-Severin

Instituţia Prefectului – Judeţul Caraş-Severin a organizat în data de 25 august 2021, la sediul Palatului Administrativ, şedinţa Comisiei de Dialog Social a Judeţului Caraş-Severin, în cadrul căreia au fost abordate două puncte aflate pe ordinea de zi:

  1. Raport privind modul de respectare a prevederilor legale privind etichetarea,

depozitarea şi modul de comercializare a alimentelor uşor perisabile din punct de vedere microbiologic în unităţile de alimentaţie publică şi unităţile de comercializare cu amănuntul. Materialul a fost prezentat de Isabelle Videscu, comisar-şef adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Caraș-Severin.

  1. Informare privind implicarea Secţiilor „Drumuri Naţionale” Caransebeş şi a Direcţiei de Drumuri Județene în administrarea şi îmbunătățirea calității infrastructurii rutiere a judeţului Caraş-Severin. Materialul referitor la activitatea Secţiei „Drumuri Naţionale” Caransebeş a fost prezentat de Bogdan Ardelean, şef serviciu, iar informarea despre activitatea Direcţiei de Drumuri Județene Caraş-Severin a fost prezentată de Ştefan Markovszky.

În cadrul şedinţei, prefectul Cristian Gâfu a solicitat până vineri, 27 august 2021, o informare Secţiei „Drumuri Naţionale” Caransebeş şi Direcţiei de Drumuri Judeţene Caraş-Severin referitoare la pregătirea pentru sezonul rece.