Şedinţa extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin-28.09.2021

Prefectul judeţului Caraş-Severin, Cristian Gâfu, a convocat o nouă şedinţă extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin (CJSU), desfăşurată astăzi, 28 septembrie 2021, la sediul Palatului administrativ, ca urmare a înregistrării unor noi cazuri de Covid-19 la unele cadre didactice din unităţile de învăţământ din judeţ, ceea ce impune adoptarea de măsuri.

În acest sens, a fost adoptată Hotărârea nr. 117/28.09.2021 care prevede suspendarea cursurilor şi trecerea în sistem on-line a unor clase din cadrul unor unităţi de învăţământ preuniversitar de la nivelul UAT-urilor Ciuchici (2 clase Școala Primară ,,Mihailovici Traian” Ciuchici) şi Oţelu Roşu (1 grupă-Grădinița cu Program Normal Nr. 2 Oțelu Roșu – structură la Grădinița cu Program Prelungit Oțelu Roșu), începând cu data de 28.09.2021.

De asemenea, având în vedere că la nivelul unităţii de învăţământ Grădinița cu Program Normal Nr. 2 Oțelu Roșu toate cadrele didactice sunt confirmate pozitiv, în hotărâre se stipulează că se suspendă întreaga activitate la Grădinița cu Program Normal Nr. 2 Oțelu Roșu, structură a Grădiniței cu Program Prelungit Oțelu Roșu.