Ziua Drapelului Naţional-26 iunie 2021

Instituţia Prefectului-Judeţul Caraş-Severin şi Garnizoana Reşiţa-Centrul Militar Judeţean Caraş-Severin în colaborare cu Inspectoratul de Jandarmi Judeţean ,,Gl. Bg. VASILE ZORZOR” Caraș-Severin, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Semenic” al judeţului Caraş-Severin organizează în data de 26 iunie 2021, începând cu ora 10:00, manifestările prilejuite de Ziua Drapelului Naţional, în Parcul Tricolorului din municipiul Reşiţa.

În premieră, acţiunile din acest an vor cuprinde, pe lângă ceremonialul militar, şi o expoziţie a autospecialelor aflate în dotarea structurilor Ministerului Afacerilor Interne, o prezentare a câinilor de intervenţie precum şi un moment artistic susţinut de elevi ai Liceului de Arte ,,Sabin Păuţa” din Reşiţa. La final, cei mici vor avea parte de surprize.

Pe această cale, adresăm invitaţia tuturor cetăţenilor, militarilor în rezervă şi în retragere, veteranilor de război, de a participa la manifestările dedicate sărbătoririi simbolului nostru identitar – drapelul naţional.

Precizăm că manifestările se vor desfășura respectând regulile de distanțare fizică și socială, prevăzute de reglementările în vigoare la nivel național, privind prevenirea și combaterea pandemiei de COVID-19.

Ziua Drapelului Naţional a fost proclamată în data de 26 iunie prin adoptarea Legii nr. 96/1998.