Instituția Prefectului organizează ședințele Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice și Comisiei de Dialog Social

Instituţia Prefectului – Judeţul Caraş-Severin organizează miercuri, 27 aprilie, la sediul Palatului Administrativ, Sala de ședințe de la etajul I, următoarele:

– şedinţa Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice din judeţul Caraş-Severin, cu începere de la ora 10,00, având următoarea ordinea de zi:

  1. Informare privind situaţia încasărilor realizate la bugetul general consolidat al statului în anul 2021 și trimestrul I 2022
  2. Asistența medicală primară – medicina de familie, grad de acoperire și necesar de medici în județ
  3. Diverse

– şedinţa Comisiei de Dialog Social a Judeţului Caraş-Severin, cu începere de la ora 11,00, având următoarea ordine de zi:

  1. Informare privind gestionarea biletelor de tratament şi de odihnă destinate pensionarilor – pe anul 2021 şi modul de derulare în anul 2022.
  1. Situația accidentelor de muncă și a bolilor profesionale înregistrate la nivelul județului Caraș-Severin în anul 2021.
  1. Diverse:

– Aprobarea minutei încheiate cu ocazia şedinţei Comisiei de Dialog Social a Judeţului Caraş-Severin din data de 30.03.2022