Galerie foto

Corul Protopopiatului Ortodox Reşiţa, condus de părintele Irinel Dinu, a oferit un moment special în pragul sărbătorilor de iarnă, prin recitalul de colinde susţinut la sediul Palatului Administrativ.

Festivitate de premiere a elevilor care au obținut rezultate deosebite în anul școlar 2016 – 2017 la concursurile și olimpiadele școlare care promovează lectura
50 de elevi, dar şi profesorii care i-au îndrumat, au fost premiați în cadrul festiv pentru rezultatele deosebite în anul școlar 2016 – 2017. Sub genericul ,,Tezaur românesc” evenimentul a fost organizat de către Consiliul Județean Caraș-Severin și Biblioteca Județeană ,,Paul Iorgoviciˮ Caraș-Severin, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin, şi se înscrie în seria manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României.

 


Întâlnire de lucru între prefecții județelor din Regiunea Vest
Prefectul județului Caraș-Severin, Matei Lupu, a participat vineri, 15 decembrie, la o întâlnire de lucru între conducerile instituțiilor prefectului ale județelor din Regiunea Vest, Caraș-Severin, Arad, Hunedoara și Timiș, găzduită de Instituția Prefectului – Județul Hunedoara. Agenda de lucru a cuprins analiza problemelor întâmpinate în sezonul rece și în perioada sărbătorilor de iarnă, precum și măsurile de cooperare între cele patru județe în ceea ce privește deszăpezirea drumurilor naționale, salvarea montană și problematica fondului funciar.
.