Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte

Începând din data de 20 martie 2023, serviciul de programare on-line pentru depunerea cererilor de pașapoarte se va efectua pe HUB-ul de servicii al Ministerului Afacerilor Interne (hub.mai.gov.ro/epasapoarte), platformă ce va constitui nucleul digitalizării serviciilor publice electronice prestate de structurile Ministerului Afacerilor Interne și care, în viitor, va putea fi utilizată și pentru efectuarea programărilor pentru serviciile prestate de celelalte structuri ale ministerului.

Noul serviciu de programare on-line pentru depunerea cererilor de pașapoarte va fi disponibil și fără autentificare, introducând posibilitatea de a efectua o programare începând cu ziua curentă. Cetățenii vor avea la dispoziție noi forme de comunicare prietenoase și facile (de exemplu, serviciul de notificare prin e-mail și verificarea programării).

Nu pot fi efectuate programări prin e-mail, fax sau telefonic.
Programul de lucru cu publicul al Serviciului Public Comunitar de Paşapoarte Caraş-Severin este în zilele de luni, miercuri, joi și vineri între orele 08:30 – 16:30, iar marți între orele 08.30 – 18.30. 
IMPORTANT:
Urmare a intrării în vigoare a O.U.G. nr.152/2020 modalităţile de plată au fost modificate astfel:
• în numerar sau, după caz, prin intermediul POS-urilor la casieriile unităţilor CEC Bank
• online prin Sistemului naţional electronic de plată (SNEP) ghiseul.ro 
Documentele de plată emise anterior datei de 02.09.2020 rămân valabile pentru depunerea cererilor pentru eliberare a paşapoartelor.