Comisia de dialog social

Instituția Prefectului-Județul Caraș-Severin a organizat astăzi, 23 februarie 2022, în sistem online, ședința Comisiei de dialog social, având următoarea tematică:

  1. Informare privind modul cum s-a organizat și derulat activitatea de aprovizionare cu lemn de foc a populației, în special în mediul rural în anul 2021, prezentată de domnul Daniel Poliță, director executiv al Direcției Silvice Caraș-Severin.
  2. Informare privind vaccinarea anti COVID-19 la nivelul unităților sanitare cu paturi din județul Caraș-Severin, prezentată domnul Dănilă Miloș, director executiv al Direcţiei de Sănătate Publică a județului Caraş-Severin.

La ședință au participat prefectul județului, domnul Ioan Dragomir, și cei doi subprefecți, domnul Cristian Gâfu și domnul Alin Muntean.

În cadrul ședinței, prefectul județului, domnul Ioan Dragomir, a solicitat Direcției Silvice Caraș-Severin să manifeste deschidere față de problemele cetățenilor și să soluționeze cu celeritate sesizările, dar și să ia măsuri pentru aprovizionarea din timp cu lemn de foc a populației.