Programul pentru școli al României 2017-2023

Prefectul Județului Caraș-Severin, domnul Ioan Dragomir, coordonatorul Comisiei pentru aplicarea prevederilor Hotărârii de Guvern nr. 640/2017, cu modificările și completările ulterioare, a dispus controale la nivelul unităților de învățământ din județul Caraș-Severin în contextul implementării Programului pentru școli al României 2017-2023 la nivelul județului Caraș-Severin.

Astfel, în luna ianuarie 2023, pe parcursul cursurilor școlare, s-au efectuat 9 controale pe linie sanitară  în vederea verificării distribuției și depozitării în condiții de igienă și siguranță a produselor (lapte UHT, produse de panificație și mere) aferente Programului pentru școli al României 2017-2023. Cu ocazia controalelor nu au fost identificate deficiențe și nu au fost aplicate sancțiuni.

Grupurile de lucru constituite la nivelul Consiliului Județean Caraș-Severin și a primăriilor Reșița și Oțelu Roșu au verificat centralizarea lunară și anexa 4 – Evidența unică a numărului de porții, consumate de preșcolarii și elevii prezenți la cursuri, conform catalogului de la unitățile de învățământ.