Ședințele Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice din judeţul Caraş-Severin și Comisiei de Dialog Social a Judeţului Caraş-Severin

Instituţia Prefectului – Judeţul Caraş-Severin organizează miercuri, 28 septembrie, la sediul Palatului Administrativ, Sala de Protocol – Cabinet Prefect, respectiv Sala de ședințe de la etajul I, următoarele:

– şedinţa Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice din judeţul Caraş-Severin, cu începere de la ora 10,00 și participarea membrilor în sistem online, având următoarea ordinea de zi:

  1. Informare privind serviciile de îngrijire la domiciliu, destinate persoanelor vârstnice din Caraș-Severin
  2. Informare privind acordarea unor servicii specializate de găzduire, îngrijire, recuperare, reabilitare şi reinserţie socială a persoanelor vârstnice în scopul menţinerii, refacerii sau dezvoltării capacităţilor individuale ale persoanelor vârstnice
  3. Informare privind acordarea serviciilor de îngrijire social-medicale la domiciliul persoanelor vârstnice şi la punctele de lucru ale ONG-urilor
  4. Diverse

– şedinţa Comisiei de Dialog Social a Judeţului Caraş-Severin, cu începere de la ora 11,00, având următoarea ordine de zi:

  1. Informare privind activitatea de control desfășurată de către Inspectoratul Teritorial de Muncă Caraș-Severin în domeniul securității și sănătății în muncă în semestrul I al anului 2022.
  2. Informare privind constituirea numărului de clase ( clasa a IX și anul I pentru învățământul profesional și tehnic) conform planului de școlarizare din județul Caraș-Severin pentru anul școlar 2022-2023.
  3. 3. Diverse.

Aprobarea minutei încheiate cu ocazia şedinţei Comisiei de Dialog Social a Judeţului Caraş-Severin din data de 30.08.2022.