Ședințele Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice și Comisiei de Dialog Social

Instituţia Prefectului – Judeţul Caraş-Severin organizează miercuri, 14 decembrie, la sediul Palatului Administrativ, Sala de ședințe de la etajul I următoarele:

        – şedinţa Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice din judeţul Caraş-Severin, cu începere de la ora 12,00 având următoarea ordinea de zi:

  1. Informare privind prestațiile sociale de care beneficiază persoanele vârstnice și modul în care pot fi acordate
  2. Raport privind activitatea desfăşurată de Comitetul Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice în primele 11 luni ale anului 2022
  3. Prezentarea şi adoptarea Programului şedinţelor Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice din judeţul Caraş-Severin, în anul 2023
  4. Diverse.

         – şedinţa Comisiei de Dialog Social a Judeţului Caraş-Severin, cu începere de la ora 13,00, având următoarea ordine de zi:

  1. Informare privind activitatea de vaccinare pentru principalele boli infecto-contagioase.
  2. Prezentarea şi aprobarea proiectului „Programului şi tematicii şedinţelor Comisiei de Dialog Social a Judeţului Caraş-Severin, în anul 2023”.
  3. Diverse.

         Aprobarea minutei încheiate cu ocazia şedinţei Comisiei de Dialog Social a Judeţului Caraş-Severin din data de 23.11.2022.